Activiteiten Goudse Veteranen Najaar 2023

12-10-2023 11:03

 

In nauwe samenwerking met de gemeente Gouda en Cinema Gouda nodigt het nieuwe bestuur van de Stichting Goudse Veteranen alle veteranen uit Gouda eo uit aanwezig te zijn bij een speciale veteranenvoorstelling van de film “de Vuurlinie”. Deze film vertelt het indrukwekkende verhaal van naar Afghanistan uitgezonden militairen en het leven na terugkomst van de missie, geïnspireerd op het leven van de Nederlandse militair Marco Kroon. Marco Kroon zal deze middag ook zelf aanwezig zijn. De voorstelling vindt plaats op 10 november en begint om 16.00 uur. U bent van harte welkom vanaf 15.30 uur in Cinema Gouda, Burgemeester Jamessingel 25, Gouda. Er zijn aan deze voorstelling geen entreekosten verbonden, de consumpties zijn echter wel voor eigen rekening. Eventuele begeleiders zijn welkom. Graag jullie aanwezigheid en die van eventuele begeleider(s) aanmelden op emailadres Stichting.Goudseveteranen@outlook.com
onder vermelding van jullie naam en de naam van eventuele begeleiders.

Daarnaast starten we op vrijdag 27 oktober weer met de periodieke veteranenborrels. De opzet van de borrels blijft hetzelfde als voorheen, namelijk onder het genot van een drankje en een kleine versnapering bijpraten met collega veteranen. De locatie wijzigt echter wel en vanaf 27 oktober vinden de borrels tot nader bericht plaats in de Burgerhal onder het oude Stadhuis op de Markt in Gouda. Deze locatie is gelijkvloers en daarmee eenvoudiger bereikbaar. De borrels voor het voorjaar van 2024 zijn gepland op 26 januari, 22 maart en 31 mei. Houd voor de actuele data en de locatie de website en/of de facebook pagina in de gaten (zie onderaan de pagina). Omdat we dit jaar zelf de veteranenborrels organiseren en dus de consumpties moeten inkopen, verzoeken wij jullie je ook voor de borrel aan te melden op emailadres Stichting.Goudseveteranen@outlook.com.

De Goudse veteranendag 2024 staat vooralsnog gepland op vrijdag 13 september 2024, en zal wederom worden gehouden op het terrein van Goudasfalt. Jullie ontvangen hierover medio volgend jaar een brief met nadere details, maar noteer nu alvast deze datum in jullie agenda’s.

Tot slot deelt het nieuwe bestuur mee dat de “stichting Goudse Veteranendag” een doorstart heeft gemaakt en een nieuw bestuur heeft. Dat bestuur bestaat vanaf heden uit Arie Vermeij voorzitter, Harry vd Brink vice-voorzitter, Eric Geurts secretaris, Arthur van Vliet penningmeester en Richard Marchand lid.

Het bestuur van de stichting Goudse Veteranen stelt uw aanwezigheid bij zowel de filmvoorstelling als de veteranenborrels zeer op prijs en hoopt op een grote opkomst

Website: www.goudseveteranendag.nl

Facebook: https://www.facebook.com/groups/1331294771020712

Email-adres: Stichting.Goudseveteranen@outlook.com